Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Rüyada tanımadığın bir adam öldürmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadık adam görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı adamla öpüşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir adama sarılmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın iki adam görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments