Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaanneyi öpmek

Rüyada babaanneyi öpmek

Rüyada babaanneyi öpmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Rüyada babaanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Rüyada babaannenin elini öpmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok eğleneceğine, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaanne öpmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada ölen babaannenin elini öpmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada babaanneyi öpmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaanneyi öpmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek hedeflerine yaklaşacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, canlanacağına alamet eder.

Rüyada babaanne elini öpmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments