Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaannesini öpmek

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kendisini keşfedeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölen babaannenin elini öpmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaanne öpmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaanneyi öpmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaanneyi öpmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada babaannenin elini öpmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaanne elini öpmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments