Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kişiyi görmek

Rüyada tanımadığın kişiyi görmek

Rüyada tanımadığın kişiyi görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sosyal konumunun değişeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın kişiyi gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak barış için adım atacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın kişileri görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın kişiyi görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kişiyi görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, hayatının alt üst olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişiler görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişiye aşık olmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın kişiyi öldürmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments