Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkeği görmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği görmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, canla başla çalışacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Rüyada tanımadığım bir erkek görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle uyumak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı erkekle evlenmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkek çocuğu görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
fatma

Rüyamda benim eski okulumda aşık olduğum çocuğu arıyordum okulda bir sürü kişi vardı ama gözüme çarpan tek kişi esmer bir çocuktu o benim aşık olduğum çocuk değildi