Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadık adam görmek

Rüyada tanımadık adam görmek

Rüyada tanımadık adam görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, mutluluğa ve neşeye, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadık adam gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada tanımadığı adamla öpüşmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın iki adam görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir adam öldürmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı adam görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adama sarılmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, halsizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın adam görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadık bir adam görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments