Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle konuşmamak

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmamak

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmamak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın biriyle konuştuğunu görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, büyük bir adım atılacağına, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmamak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada konuşan siyah köpek görmek attığı her adımı düşüneceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Rüyada köpek konuştuğunu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle konuştuğunu görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments