Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi ve baba görmek

Rüyada abi ve baba görmek

Rüyada abi ve baba görmek kazancın sürekli artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatının zorlaşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, rahat nefes alınacağına, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada abi ve baba gördüyseniz:

  • Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada anne baba ve abi görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba abi görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abi ve baba görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba abi görmek gelirinin sürekli olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada baba ve abi görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada abi ve babayı görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada abi kardeş görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada abi öldüğünü görmek kendine olan güvenini yitireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsmail demircan

Rüyamda babamla abimin ustamdan konuşurken gördüm bana 20 lira verdi bende almadım matkaplar gibi takımlar vardı evin oraya tamir işi konusuyo lari sonrada gittiler bende uyandim