Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı eve girmek

Rüyada tanımadığı eve girmek

Rüyada tanımadığı eve girmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, müjdeli haberler alınacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı eve girmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada tanımadığın bir eve girmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir eve girmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın eve girmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı eve girmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin evine girmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin koluna girmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin koluna girmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin koluna girmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments