Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkeği görmek

Rüyada tanımadığı bir erkeği görmek

Rüyada tanımadığı bir erkeği görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, inancından sapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkeği gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın erkeğe sarılmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekten evlenme teklifi almak sağlık sorunlarından kurtulmaya, sermayesinin çoğalacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok daha mutlu olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın genç erkekler görmek işinde itibar edineceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments