Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkları görmek

Rüyada tanıdıkları görmek

Rüyada tanıdıkları görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, işinde verimsiz olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdıkları gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığım birinin öldüğünü görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinden evlenme teklifi almak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık öğretmen görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık biriyle uyumak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir ev görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments