Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle dans etmek

Rüyada tanıdık biriyle dans etmek

Rüyada tanıdık biriyle dans etmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Rüyada tanıdık biriyle dans etmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada toplu dans etmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kalabalıkta dans etmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle dans etmek başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Rüyada dans görmek makamının ve ününün artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada düğününde dans ettiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birini dans ederken görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada patronla dans etmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments