Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba olacağını öğrenmek

Rüyada baba olacağını öğrenmek

Rüyada baba olacağını öğrenmek parasız günler geçireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada baba olacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada baba olacağını öğrenmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü öğrenmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulur.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek çekilen çilelerin sona ereceğine, bol para kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek helal lokma yiyeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada misafir geleceğini öğrenmek bazı zevklerinden geri kalacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments