Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, bir fitne çıkarmaya, büyük maddi kayıp verileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kendisi için isabetli adımlar atacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle sarılmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi zararının giderileceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, şansının kendisinden yana olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle sarılmak sık sık alışverişe gidebileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığına sarılmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments