Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkek görmek

Rüyada tanıdık bir erkek görmek

Rüyada tanıdık bir erkek görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir erkek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, helal rızık yiyeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı erkeği görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evli olduğunu görmek rahat yüzü göreceğine, masabaşı bir işe girileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık erkek bebek görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık erkek öpmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek büyüleyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık erkekle sevgili olmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments