Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir aile görmek

Rüyada tanıdık bir aile görmek

Rüyada tanıdık bir aile görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir aile gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdık aile görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir aile görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada aile dostu görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aileden birini öldüğünü görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bütün aile görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fakir bir aile görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada aileden dışlanmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aileden vedalasmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments