Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını deli görmek

Rüyada tanıdığını deli görmek

Rüyada tanıdığını deli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, onu alkışlayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını deli gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada tanıdığını deli görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık deli görmek kazancının çok düşeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini delirmiş görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini delirmiş görmek iyileşeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu delirmiş görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada delinin saldırdığını görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli adamdan kaçmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments