Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin çocuğunu görmek

Rüyada tanıdığın birinin çocuğunu görmek

Rüyada tanıdığın birinin çocuğunu görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, dertlerinin sonunun geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Rüyada tanıdık birinin çocuğunu görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık erkek çocuğu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının çocuğunu görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin çocuğunu görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hedeflerine kavuşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın herkesi görmek ilim irfan öğreneceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığınızı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek borç ödemeye, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments