Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık iki erkek görmek

Rüyada tanıdık iki erkek görmek

Rüyada tanıdık iki erkek görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık iki erkek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlenmek sıkıntıların aşılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı erkek görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hasretliğin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments