Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi tutmak

Rüyada taksi tutmak

Rüyada taksi tutmak yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, evine bereket geleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Rüyada taksi tutmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Rüyada taksi tutmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sarı taksiye binmek evli ise çocuk sahibi olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Rüyada taksi sürdüğünü görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, küs kimselerin barışacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taksi sahibi olmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ticari taksi görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan taksici görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zararını tamamen kapatacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada taksiyle bir yere gitmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments