Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takla atamamak

Rüyada takla atamamak

Rüyada takla atamamak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada takla atamamak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada takla atan araba görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercini takla atarken görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada takla atan güvercin görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Rüyada takla atan görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada takla atamamak zor ve kötü günler geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsle takla atmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Rüyada uçarak takla atmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada arabadan takla atmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments