Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takla atan görmek

Rüyada takla atan görmek

Rüyada takla atan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, geride bırakacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada takla atan gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada takla atan görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada takla atamamak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada takla atan araba görmek sağlığına kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada güvercini takla atarken görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada takla atan güvercin görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Rüyada kamyonla takla atmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada suda takla atmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada takla atmış araba görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments