Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takım çantası görmek

Rüyada takım çantası görmek

Rüyada takım çantası görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada takım çantası gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Rüyada takım çantası görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yemek takımı görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının takım elbise giydiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hasretlerin biteceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğu takımı görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada takımının yenildiğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına inanılır.

Rüyada yıldız takımı görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada eski takım elbise giymek çıkış yolları bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada takımını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
VELİ

SelamunAleykum rüyamda elimde iki tane bir ucu yıldız bir ucu açık ağızlı tamircilerin kullandığı takım anahtarı var ve bu anahtarları bir birine tempolu şekilde şiddetli olmadan vuruyorum.Bu anahtarlarda vurdukça kırılıyor kırıldığında üzülüyorum ama vurmaktanda vaz geçmiyorum bu esnada anahtarların sahibi çocuklugumdan tanıdığım karşı komşumun yan yana yolda yuruyoruz emaneten bende oda kır kır verdiğim gibi aynısından alırsın diyor bende kabulleniyorum ama vurup kırmaktan vaz geçmiyorum.