Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba evini görmek

Rüyada baba evini görmek

Rüyada baba evini görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba evini gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Rüyada anne babanın evini görmek başarının düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba evinde olmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işarettir.

Rüyada eski baba evini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba evini görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne baba evini görmek kazançlı bir işe girileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada baba evine gitmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments