Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı görmek

Rüyada takı görmek

Rüyada takı görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yenilenme yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dış ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada takı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Rüyada takı bozdurmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük takıp çıkarmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, emellere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada mavi takı görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, mutlu günler yaşanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı takılar görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah takı görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile hayatında sevinileceğine delalettir.

Rüyada bakır takı görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli takı görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzük takıp çıkardığını görmek her zaman şükür içinde olacağına, hem yıpranacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments