Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah takı görmek

Rüyada siyah takı görmek

Rüyada siyah takı görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah takı gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada siyah takı takmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sorunsuz geçeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada siyah takı görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın takı seti takmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Rüyada kırmızı takı görmek güvenini sarsacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada takı kutusu görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Rüyada altın takıp çıkarmak hayırlı bir işe başlayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada altın gümüş takılar görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu takı görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments