Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan rendelemek

Rüyada soğan rendelemek

Rüyada soğan rendelemek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan rendelemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada soğan rendelemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan rendelemek enerjisini toplayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon rendelemek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada domates rendelemek uğradığı zararları telafi edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kafa dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patates rendelemek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Rüyada elma rendelemek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun rendelemek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada salatalık rendelemek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, aradığı aşkı bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments