Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak rendelemek

Rüyada kabak rendelemek

Rüyada kabak rendelemek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak rendelemek gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada kabak rendelemek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada limon rendelemek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada havuç rendelemek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada peynir rendelemek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada patates rendelemek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada kaşar rendelemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan rendelemek işini en iyi şekilde yapacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işarettir.

Rüyada tahta rendelemek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, maddi durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments