Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta dizmek

Rüyada tahta dizmek

Rüyada tahta dizmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tahta dizmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada tahta dizmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada raf dizmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ipe boncuk dizmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Rüyada tütün dizmek borçlarının kendisini çok aşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiremit dizmek özel hayatında sessizleşeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih dizmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada balık dizmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada bulaşık makinesine bulaşık dizmek ağız tadına kavuşacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments