Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tablo yapmak

Rüyada tablo yapmak

Rüyada tablo yapmak büyük borçlara girmeyeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tablo yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada tablo yapmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, büyük problemler yaşanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuran yazılı tablo görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tablo hediye almak borçlarını bitireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın tablo görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada at tablosu görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tablo görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çarpım tablosu görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments