Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail canını alırken görmek

Rüyada azrail canını alırken görmek

Rüyada azrail canını alırken görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret eder.

Rüyada azrail canını alırken gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Rüyada azraili canımı alırken görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada azrail can alırken görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada azrail canını alırken görmek ön plana çıkacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada azrailin can almaya geldiğini görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil can eriği görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yatırımların heba olacağına işarettir.

Rüyada ölü birini canlandırmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada canı acımak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments