Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta bal görmek

Rüyada tabakta bal görmek

Rüyada tabakta bal görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yüzünün güleceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Rüyada tabakta bal gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada tabaktan bal yemek kötü ve zor günler yaşanacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta bal yemek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada tabakta bal görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tabağı sıyırmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet eder.

Rüyada tabak içinde yemek görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, biraz dinleneceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak bardak kırmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tabak baklava görmek başarısının artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments