Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabaktan yemek yemek

Rüyada bir tabaktan yemek yemek

Rüyada bir tabaktan yemek yemek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, rahat bir döneme gireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada tabakta balık yemek hayaline kavuşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada tabak yemek ters giden işlerin düzeleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yemek dolu tabak görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabaktan bal yemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rahatsızlık vereceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada yemek tabağı görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ticaretin büyüyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz yemek tabağı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments