Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakla yemek

Rüyada tabakla yemek

Rüyada tabakla yemek büyük fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, başarı kaydedeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakla yemek gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Rüyada tabakta balık yemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, epey bir zarara uğrayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Rüyada yemek dolu tabak görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabaktan yemek yemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı planların altüst olacağına, üzüntü yaşamaya işarettir.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada tabak dolusu yemek görmek ele güne muhtaç olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada tabaktan bal yemek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak içinde yemek görmek bol rızık sahibi olunacağına, istediği arabaya bineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments