Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak toplamak

Rüyada tabak toplamak

Rüyada tabak toplamak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalet eder.

Rüyada tabak toplamak gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tabak toplamak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli tabak toplamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada boş tabak toplamak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada tabakta balık yemek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada çeyizlik tabak görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çini tabak görmek birikiminin artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tabağı sıyırmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Rüyada tabakta yeşillik görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments