Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiler görmek

Rüyada tepsiler görmek

Rüyada tepsiler görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tepsiler gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada kına tepsisi tutmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside su görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet eder.

Rüyada tepsi satın almak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepside pasta görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kırık tepsi görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Rüyada fırın tepsisi görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş çay tepsisi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu tepsi görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments