Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanakkale boğazını görmek

Rüyada çanakkale boğazını görmek

Rüyada çanakkale boğazını görmek onun yolundan ayrılmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyüyeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada çanakkale boğazını gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada çanakkale boğazını görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, afiyete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çanak almak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada gümüş çanak görmek çok daha büyük adımların atılacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada cam çanak görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada çanakkaleye gittiğini görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada çanakkale şehitlik görmek aylık gelirinin artacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulur.

Rüyada uydu çanağı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada bardak çanak görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments