Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı bulamamak

Rüyada ayakkabı bulamamak

Rüyada ayakkabı bulamamak aydınlık bir döneme girileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı bulamamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada ayakkabımı bulamamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı eşini bulamamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı kaybetmek ve bulamamak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıları bulamamak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini bulamamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, rızkının bollaşacağına, işlerini hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada çamura bulanmış ayakkabı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, sorunların artacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının eşini bulamamak kazancın daha da arttırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tekini bulamamak mutlu ve keyifli hissedeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments