Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağa sıçmak

Rüyada tabağa sıçmak

Rüyada tabağa sıçmak elde bulunan imkânların artacağına, hayırlı haberlere, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada tabağa sıçmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada tabağa sıçmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta sıçmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kazancının tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbiseye sıçmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline sıçmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet sıçmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ulu orta sıçmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada evin içine sıçmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine sıçmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments