Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun yükselmesini görmek

Rüyada suyun yükselmesini görmek

Rüyada suyun yükselmesini görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada suyun yükselmesini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Rüyada suyun yükselmesini görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada su yükselmesi görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun yükselmesi görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüklü gemi görmek keyfinin olmayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada iple yük çekmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yüklü kamyon görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yükselmiş deniz görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada yüklü araba sürmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments