Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yükselmesi görmek

Rüyada su yükselmesi görmek

Rüyada su yükselmesi görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada su yükselmesi gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada suyun yükselmesi görmek işlerin yolundan çıkacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada suyun yükselmesini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yükselmesi görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yük görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizi yükselmiş görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yük taşıyan eşek görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işarettir.

Rüyada birinin yükünü taşımak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iple yük çekmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük zararlar edileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments