Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde namaz kılmak

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak hayırlı bir haber alınacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, büyük başarılar kazanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok sağlıklı olunacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstünde namaz kılmak gözünün de gönlünün de doyacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına inanılır.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada toprağın üstünde namaz kılmak yeni işlerin geleceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments