Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden altın bulmak

Rüyada suyun içinden altın bulmak

Rüyada suyun içinden altın bulmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden altın bulmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada su içinde altın bulmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde altın bulmak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinden altın bulmak huzur içinde yatacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada toprağın içinden altın bulmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun içinde altın bulmak işindeki bereketin de çoğalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çamur içinde altın bulmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Rüyada kum içinde altın bulmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments