Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde altın yüzük görmek

Rüyada suyun içinde altın yüzük görmek

Rüyada suyun içinde altın yüzük görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın yüzük gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük içinde isim görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde yüzük bulmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada su içinde yüzük görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerini boşvereceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden altın bulmak gönül kapılarını açacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın toplamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments