Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elbise içinde görmek

Rüyada yeşil elbise içinde görmek

Rüyada yeşil elbise içinde görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil elbise içinde gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada yeşil elbise içinde görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde elbise görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini beyaz elbise içinde görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz elbise içinde görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, düşmanlarını kaybetmeye alamet eder.

Rüyada elbisenin içinde yılan görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini beyaz elbise içinde görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yüksek diploma alacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde yeşil elbise görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments