Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde mısır görmek

Rüyada suyun içinde mısır görmek

Rüyada suyun içinde mısır görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gözden düşeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde mısır gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada suyun içinde mısır görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mısır suyu içmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada çantanın içinde su görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada kabın içinde su görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kelebek görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde kıl görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kapı görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde kuran okumak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, hastalıkların iyileşeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments