Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailden kaçtığını görmek

Rüyada azrailden kaçtığını görmek

Rüyada azrailden kaçtığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada azrailden kaçtığını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada kaçırılırken görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatsı namazını kaçırmak yıkılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına kaçıran birini görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada aslanın kaçtığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten kaçtığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada attan kaçtığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, başarıların çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments