Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun çekildiğini görmek

Rüyada suyun çekildiğini görmek

Rüyada suyun çekildiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun çekildiğini gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek yaşam standartlarını yükselteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada su çekilmesi görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, girilen yolda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun çekildiğini görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, mal ve para kazanılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments