Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çekilmesi görmek

Rüyada su çekilmesi görmek

Rüyada su çekilmesi görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su çekilmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun çekildiğini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek evlat sahibi olunacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su çekip içmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sağlığının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada suların çekildiğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments