Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya yazı yazmak

Rüyada suya yazı yazmak

Rüyada suya yazı yazmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya yazı yazmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Rüyada cama yazı yazmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, cebinin para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya yazı yazmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada arapça yazı yazmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, imkânların günden güne azalacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çevrenizden takdir görmeye yorulmaktadır.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yazı yazmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments